Coegin News har intervjuat Jens Eriksson, ny tillförordnad vd i Coegin Pharma AB, om vd-ändringen som nyligen kommunicerats

I samband med den nyligen kommunicerade vd-ändringen så publicerar Coegin News en VD-intervju där Jens Eriksson svarar på frågor om ändringen av vd samt planer framåt för bolaget. Intervjun finns tillgänglig på bolagets webbplats. 

Läs på hela intervjun med Jens Eriksson här.

För mer information, vänligen kontakta:
Jens Eriksson, tillförordnad VD
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 288 77 98

Besök också bolagets webbsida för mer information på www.coeginpharma.com.

Om Coegin Pharma AB
Coegin Pharma är ett nordiskt bioteknikföretag med en bred pipeline av innovativa dermakosmetiska produkter och banbrytande läkemedelskandidater. Våra projekt har stor potential att förbättra livskvaliteten för personer med kosmetiska utmaningar och för behandling av patienter med allvarliga sjukdomar såsom cancer och diabeteskomplikationer. Strategin är att skapa värde genom att utveckla och kommersialisera dermakosmetiska produkter i partnerskap med betydande kommersiella aktörer och tidigt lämna "first-in-class" läkemedelskandidater till större läkemedelsbolag. Coegin Pharma har tre etablerade portföljbolag genom Follicum AB, Reccura Therapeutics AS och Avexxin Oncology AS.


Om Coegin Pharma

Webbplats
coeginpharma.com
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Coegin Pharma via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn COEGIN ISIN-kod SE0020357754

IR-Kontakt

Jens Eriksson tillförordnad VD [email protected]