Free2move tecknar internationella avtal gällande HIOD One

Ett flertal viktiga distributionsavtal gällande försäljning av cykelkommunikatorn HIOD One har tecknats denna vecka.

I Schweiz och Liechtenstein kommer schweiziska Intercycle distribuera HIOD One. Den tyska distributören Sports Nut ska sköta distributionen av HIOD One i Tyskland och Österrike. I Italien har Free2move tecknat ett avtal med ett team säljagenter, lett av Tommaso D'Orazio.

Tidigare har Free2move tecknat ett avtal med Bikemania i USA gällande försäljningen av HIOD One. Bikemania är en av de största onlinebutikerna i USA av cyklar och cykeltillbehör. De säljer och skeppar produkter över hela världen.

"Försäljningsstart av HIOD One sker i början av maj och ett antal orders från distributörerna förväntas i slutet av april. Produkten har fått ett stort gensvar internationellt på grund av sitt innovativa sätt att möta cyklisters kommunikationsbehov. Förutom funktionerna att kunna prata över Bluetooth med sina cykelkompisar, styra sina mobilsamtal och strömma musik innebär de nya cykeldatorfunktionerna att Free2move siktar på att göra HIOD One till den enda elektronikprodukt som en cyklist behöver " säger Per-Arne Wiberg, CEO Free2move.

Mer information
För ytterligare information, se www.free2move.se  eller kontakta: Per-Arne Wiberg, CEO Free2move Holding AB, 0702-203382 [email protected]

Om Free2move Holding AB
Free2move Holding har ett helägt dotterbolag (Free2move AB) med verksamhetsinriktning trådlös kommunikation. Free2move AB är en global leverantör av produkter för trådlös audiokommunikation inom sportkommunikation och utsatta miljöer.


Om Free2Move

Prenumerera

Få löpande information från Free2Move via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn F2M ISIN-kod SE0011414283 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Leif Syrstad CEO, Free2Move Holding AB [email protected] +46 708 660 703