REG

Fleming Properties AB publicerar årsredovisning 2023

Fleming Properties AB publicerar årsredovisning 2023.

Givet att bolagets totala räntebärande skulder förfaller per 10 juli 2024, dvs. inom kommande tolvmånadersperioden per datumet för avlämnade av årsredovisningen, har bolagets revisor lämnat en osäkerhetsanmärkning om fortsatt drift i sin revisionsberättelse. Anmärkningen redogörs nedan och årsredovisning och revisionsberättelsen i sin helhet finner ni bilagt detta pressmeddelande. Bolaget arbetar för närvarande med att finna finansiering för att kunna hantera kommande låneförfall.

---

Väsentliga osäkerhetsfaktorer avseende antagandet om fortsatt drift
Vi vill fästa uppmärksamheten på informationen som lämnas i förvaltningsberättelsen på sidan 3 under rubriken finansiering där det framgår att bolaget har räntebärande skulder med förfall 10 juli 2024, som bolaget ej har refinansiering klar. Skulle refinansiering inte erhållas i tillräcklig omfattning finns det en risk för att förutsättningar för fortsatt drift inte föreligger. Dessa förhållanden tyder på att det finns väsentliga osäkerhetsfaktorer som kan leda till betydande tvivel om företagets förmåga att fortsätta verksamheten. Vi har inte modifierat vårt uttalande på grund av detta.

---

För ytterligare information, vänligen kontakta:
John Malmström, verkställande direktör, Fleming Properties AB
Telefon: + 46 (0) 8 402 53 84
[email protected]

Fleming Properties AB i korthet
Fleming Properties AB är ett svenskt holdingbolag som genom dotterbolag äger ett kontorskvarter i centrala Helsingfors. De moderna kontorsfastigheterna är nyligen totalrenoverade och omfattar en uthyrningsbar area om ca 41 000 kvm och 498 parkeringsplatser, varav ca 90 % av arean och parkeringsplatserna är uthyrt till SOK. Bolagets aktier handlas på Spotlight Stock Market sedan den 14 oktober 2019.


Om Fleming Properties

Webbplats
www.flemingproperties.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn FLMNG ISIN-kod SE0013042561

IR-Kontakt

Ingeborg Magnusson IR-kontakt [email protected]