EYEONID GROUP AB (publ): Styrelseordförande Fredrik Björklund köper 100 000 aktier

Eyeonid Group AB meddelar att styrelseordförande Fredrik Björklund har köpt ytterligare 100 000 aktier i Eyeonid Group.

Eyeonid Group AB meddelar att Bolagets styrelseordförande Fredrik Björklund, har köpt ytterligare 100 000 aktier i Eyeonid. Fredrik Björklunds kontrollerade innehav i Eyeonid, privat och via bolag, uppgår efter transaktionen till 1 686 430 aktier vilket motsvarar ca 5,94% av totalt antal aktier i Eyeonid Group AB.

"Detta ska ses som en del av mitt mål som är att äga 10% av Eyeon Group, vi har bara påbörjat denna resa och jag är väldigt nöjd med vad vi uppnått på en kort tid, och ser ljust på framtiden!", säger Fredrik Björklund, styrelseordförande.

För mer information, kontakta

Fredrik Björklund, styrelseordförande, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070-892 35 92

E-post: [email protected]
 

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring, telekom och hosting.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988