EYEONID GROUP AB (publ): Nyvald styrelseledamot Fredrik Björklund köper aktier i Eyeonid

Eyeonid Group AB (publ) ("Bolaget eller "Eyeonid") meddelar att Fredrik Björklund, nyvald styrelseledamot, har genom bolag köpt 98 030 aktier för cirka 250 KSEK i Eyeonid.

Eyeonid Group AB meddelar att en av Bolagets nyvalda styrelseledamöter, Fredrik Björklund, genom bolag har köpt 98 030 aktier i Eyeonid för cirka 250 KSEK. Köpet har gjorts i marknaden på NGM Nordic SME.

Fredrik Björklunds innehav i Eyeonid uppgår efter transaktionen till 614 461 aktier.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID och EyeonTEXT.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988