EYEONID GROUP AB (publ): Inbjudan till live-streamad kapitalmarknadsdag för Eyeonid Group torsdagen den 17 juni 2021

Med anledning av att Eyeonid Group efter uppköpet av Bolder Sweden AB nu börjar forma planen framåt och övergripande inriktning för ett värdeskapande tillväxtbolag, vill ledning och styrelse ge marknaden möjlighet att ta del av detta i ett öppet forum.

Bolaget bjuder in till en öppen live-streamad presentation som i första hand riktar sig till aktieägare, investerare, analytiker och media, som kommer att hållas torsdag den 17 Juni 2021, kl.16.30 (CET). Under presentationen, som hålls på svenska, kommer Eyeonids VD Patrik Ugander tillsammans med bolagets styrelseordförande Erik Hallberg att presentera bolagets position, vägen framåt, exempel på lösningar och tillämpningar från bolagen som ska bygga upp den framtida tillväxtbasen.

För att ansluta till presentationen, vänligen använd följande länk:

https://tv.streamfabriken.com/eyeonid-cmu-2021

Varmt välkomna

Patrik Ugander, VD Eyeonid Group

För mer information, kontakta

Patrik Ugander, CEO, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070-544 01 68

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Genom helhetslösningar som kompletteras med försäkring, betalningslösningar och assistanstjänster samt försäljnings- och marknadsstöd för branscher som t.ex. bank, försäkring, telekom och retail, skapar EyeonID lösningar för nya affärsmöjligheter hos sina kunder.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988