REGMAR

Eyeonid Group AB (PUBL) genomför PoC projekt med en stor europeisk bank

Eyeonid har idag kommit överens om att genomföra ett Proof of Concept ("PoC") projekt för ett riktat marknadstest med en större europeisk bank i en lokal marknad för genomförande under november 2019.

Eyeonid har kommit överens om genomförande av ett PoC projekt som består av ett marknadstest mot utpekade kunder till en större europeisk bank för genomförande under november 2019 i syfte att göra en marknadsutvärdering med kunderna för ett Proaktivt ID-stöldskydd baserat på EyeoOnID's tjänster. Marknadsutvärderingen görs tillsammans med kundintervjuer och enkäter för att definiera kundernas upplevelse och definitioner av erbjudandemodeller för banken som skall bygga upp deras framtida Value-Added services.

"Denna nya affärsmöjlighet visar, som jag tidigare beskrivet, att marknaden börjar visa ett allt större intresse för tjänster baserade på Proaktivt ID-stöldskydd. EyeOnID's affärsmodell och flexibla lösningar samt adaptiva arbetssätt möjliggör för våra kunder inom olika industrisegment att på ett enkelt sätt kunna komma igång och förkorta time to market. Detta är en viktig del i vår säljprocess för våra tjänster som även ställer stora krav på engagemang och allokering av resurser från kunden vilket är det åtagande som säkerställer bästa möjliga förutsättningar för en marknadslansering för dem och till deras kunder." säger Patrik Ugander, CEO Eyeonid Group AB.

För mer information, kontakta

Patrik Ugander, CEO, Eyeonid Group AB (publ.)

Tfn: 070-544 01 68

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Eyeonid grundades 2014 och har sedan starten utvecklat en tekniskt komplex och avancerad plattform gällande proaktiva ID-skyddstjänster. Bolagets tjänst bevakar och larmar kunder när känslig, privat och företags digitala information, som t ex inloggningsuppgifter, kreditkortsnummer och personnummer, konstateras på obehöriga platser på internet, varpå kunden kan agera och skydda sig.

Denna information är sådan information som Eyeonid Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 oktober 2019 kl 08.30 CET.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988