EYEONID GROUP AB (publ): Firstborn Group lanserar Eyeonids id-säkerhetstjänst

Enligt det kommersiella avtal som Eyeonid och fintechbolaget Firstborn Group ingick i april månad påbörjar nu Firstborn Group lanseringen av Eyeonids id-säkerhetstjänst mot den nordiska marknaden.

Den 25 april meddelade Eyeonid Group att bolaget ingått ett kommersiellt avtal med fintechbolaget Firstborn Group med syftet att erbjuda Eyeonids id-säkerhetstjänst mot slutkonsument i form av en white-label lösning och att paketera tjänsten ihop med andra erbjudanden från Firstborn Group.

Nu har Firstborn Group påbörjat lanseringen av id-säkerhetstjänsten mot den nordiska marknaden samtidigt som diskussioner om ytterligare paketeringar fortgår.

Firstborn Group tillhandahåller digital marknadsföring och leadsgenerering inom fintechområdet med fokus på konsumentlån genom partnerskap med ledande finansiella institut. Bolaget arbetar utifrån en proprietär plattform och har tusentals kunder inom den nordiska marknaden.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID och EyeonTEXT.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988