EYEONID GROUP AB (publ): Eyeonid lanserar id-säkerhetstjänsten i Italien

Eyeonid lanserar id-säkerhetstjänsten med partnern Opiquad S.r.l. i Italien

Eyeonid Group AB (publ) ("Eyeonid") lanserar id-säkerhetstjänsten inom ramen för API-konsumptionsaffären med Opiquad i Italien.

Efter en lyckad integration är id-säkerhetstjänsten i produktion med ett 20-tal SME-kunder i Italien från start. Tjänsten paketeras i variant av en så kallad email-suite-tjänst.

I samband med den fungerade lanseringen kommer Eyeonid inom kort uppgradera partnerns funktionalitet med Dynamic Matches teknologin. Den kommer inte bara berika erbjudandet utan även säkerställa en betydligt mer attraktiv tjänst gentemot partnerns kunder, som i sin tur kommer möjliggöra erbjudanden även mot större kunder.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID och EyeonTEXT.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988