EYEONID GROUP AB (publ): Eyeonid ingår ett kommersiellt avtal med fintechbolaget Firstborn Group

Eyeonid ingår avtal med fintechbolaget Firstborn Group med verksamhet i ett flertal nordiska länder.

Firstborn Group tillhandahåller digital marknadsföring och leadsgenerering inom fintech-området med fokus på konsumentlån genom partnerskap med ledande finansiella institut. Bolaget arbetar utifrån en proprietär plattform och har tusentals kunder inom den nordiska marknaden.

Partnerskapet avser Eyeonids id-säkerhetstjänst mot slutkonsument (B2C) i form av en white-label lösning. Tjänsten kommer även kunna paketeras med andra erbjudanden Firstborn erbjuder. Initiala marknader avser Sverige, Norge och Finland, för att därefter rullas ut efter Firstborns ambitioner.

Tjänsten avser lanseras inom kort och kommer generera intäkter från start, som kommer stegra stadigt över tid.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID och EyeonTEXT.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988