REGMAR

EYEONID GROUP AB (publ): Eyeonid Group AB (publ) tecknar strategiskt partneravtal med Miss Group inför ett kommersiellt samarbete

Eyeonid Group AB (publ) har idag tecknat ett strategiskt partneravtal om samarbete med en av väldens snabbast växande hostingleverantörer, Miss Group, relaterat till Eyeonids id-säkerhetstjänster.

Miss Group grundades 2014 och är ett av väldens snabbast växande hostingbolag med verksamhet i ett flertal länder med ca 700 000 kunder. Gruppen verkar under ett flertal varumärken och erbjuder ett brett tjänsteerbjudande utöver webbhotell; såsom VPS, dedikerade servrar, domänregistrering, SEO-verktyg, webbsäkerhet, med mera.

Miss Group har sitt huvudkontor i Stockholm och kontor i Österrike, Bulgarien, Kanada, Finland, Indien, Litauen, Mexiko, Spanien, Schweiz, USA och Storbritannien.

Samarbetet innebär att Eyeonids id-säkerhetstjänster kommer erbjudas i form av fristående tjänster men även som del i diverse paketeringar och riktas till såväl företagssegmentet som privatmarknaden. Miss Group kommer att bearbeta och erbjuda Eyeonids id-säkerhetstjänster mot sina befintliga kundgrupper. Sekventiellt kommer erbjudanden att introduceras mot Miss Groups kunder i alla de geografiska marknader man verkar i.

Samarbetet sträcker sig på årsbasis med automatiska förlängningar och avser initieras inom veckor. Bearbetning och försäljning kommer påbörjas omgående och samarbetet kommer generera intäkter från start.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com
 

Denna information är sådan information som Eyeonid Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning MAR. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-03-22 kl. 12:45 CET.

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID och EyeonTEXT.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988