EYEONID GROUP AB (publ): Eyeonid fördjupar samarbete med Silenccio

Eyeonid Group AB har undertecknat ett nytt avtal med Silenccio. Det nya avtalet innebär mer omfattande samarbete mellan bolagen.

Silenccio är ett teknikbaserat tjänsteföretag vars initiala affärsidé var att tillhandhålla teknikbaserade lösningar för att motverka mobbing och förtal på internet. Silenccio inledde senare ett samarbete med AXA-Araq för distribution och paketering av cyberförsäkring, med Schweiz som utgångspunkt men med Europa som tillväxtmarknad.

Silenccio har varit en viktig partner till EyeonID sedan slutet av år 2020. Att samarbetet nu fördjupas och utökas visar på att det goda samarbetet mellan EyeonID och Silenccio resulterat i ett ökat förtroende mellan parterna.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Genom helhetslösningar som kompletteras med försäkring, betalningslösningar och assistanstjänster samt försäljnings- och marknadsstöd för branscher som t.ex. bank, försäkring, telekom och retail, skapar EyeonID lösningar för nya affärsmöjligheter hos sina kunder.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988