Eyeonid Group AB: EYEONID GROUP AB (publ): Miss Group lanserar Eyeonids ID-skyddstjänst i Finland, Norge, Schweiz samt Spanien

Eyeonid Group ABs (publ) partner Miss Group har lanserat Eyeonids id-säkerhetstjänst i ytterligare tre marknader inom ramen för det partneravtal som informerades tidigare i år.

I enlighet med partneravtal att lansera Eyeonids id-säkerhetstjänst i samtliga Miss Groups marknader följer ytterligare tre lanseringar i Finland (Domainkeskus), Norge (Domene), Schweiz (Hoststar) samt Spanien (Professional Hosting). Sedan tidigare har lansering skett på den svenska (Miss Hosting) och litauiska (Interneto Vizija) marknadena.

Eyeonid har i samtliga fall åter påvisat sin styrka att vara en snabb och effektiv leverantör inom ytterst korta tidsramar. Samarbetet i samtliga marknader som är lanserade utvecklas väl och i led med initiala förväntningar.

Arbetet med att expandera till ytterligare marknader fortlöper.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID och EyeonTEXT.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988