Eyeonid Group AB: EYEONID GROUP AB (publ): Eyeonid ingår avtal med Tippla i Australien

Eyeonids id-säkerhetstjänst lanseras i Australien via partnern Tippla.

Tippla är en ledande innovativ fintechkoncern som fokuserar på att tillhandahålla olika typer av kreditlösningar gentemot konsumenter i form av kreditupplysningar, konsumtionsanalys, sätt att förbättra kreditvärdigheten samt andra unika kredit- och mervärdestjänster.

Samarbetet kommer lanseras under slutet av september och avser Eyeonids id-säkerhetstjänst som distribueras via API.

De kommersiella förutsättningarna för samarbetet innebär en fast komponent som tillfaller månatligen, samt en rörlig sådan.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: [email protected]

www.eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID och EyeonTEXT.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988