REG

EYEON GROUP AB (publ): Bolagets försäljning B2B/B2C har nu passerat 600 stängda affärer

Bolaget startade i april egen försäljning inom B2B tjänsten Enterprise och sedan i maj även försäljning B2C. Nu kan konstateras att bolagets försäljning passerat 600 stängda affärer.

Försäljningen som bedrivs av EyeonGroups egen säljstyrka tillsammans med återförsäljare har nu nått en ny viktig milstolpe, 600 stängda affärer sedan försäljningsstarten. Bolaget jobbar ständigt med att maximera försäljningen. Storleken på affärerna varierar mellan cirka 1 TSEK och cirka 165 TSEK som faktureras årsvis och är återkommande intäkter.

För mer information, kontakta

Fredrik Björklund, styrelseordförande, Eyeon Group AB (publ.)

Telefon: 070-892 35 92

E-post: [email protected]

Om EyeonGroup

Eyeon Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring, telekom och hosting.


Om Eyeonid Group

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring och telekom.

Webbplats
www.eyeonid.com

Prenumerera

Få löpande information från Eyeonid Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Sweden Kortnamn EOID ISIN-kod SE0019763988