TELENOR OCH ENIRO VINNARE I SM I TELEFONI

För andra året i rad har Telenors företagsväxel vunnit SM i Telefoni. Alla samtal till Telenors växel besvaras av Eniro som är Telenors samarbetspartner.

SM i Telefoni arrangeras årligen av Q Survey. Tävlingen går ut på att mäta hur väl företagets växel fungerar genom att Q Survey ringer till företagsväxlar genom så kallade "Mystery calls" under ett drygt halvår och söker medarbetare. Därefter betygsätts hur väl växeln hanterar samtalen. För andra året i rad var Telenors företagsväxel bäst i kategorin "Växel 3000 - 5000 anknytningar"

För mer information kontakta:

 

Eva Ernfors, press- och PR-ansvarig Eniro, 072-728 73 23

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602080004-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]