REG

Joakim Lindén tf CFO på Eniro Group AB

Eniro har rekryterat Joakim Lindén som tf CFO på Eniro Group AB. Joakim Lindén är civilekonom och har de senaste 20 åren bedrivit egen verksamhet inom företagsutveckling och verksamhetsförändring. Inom ramen för denna verksamhet har Joakim Lindén bland annat varit CFO i ca 10 år i marknadsnoterade och icke marknadsnoterade bolag. Joakim Lindén kommer senast från Curira AB, noterat på NGM, där han har arbetat som tf CFO.

Joakim Lindén tillträder sin befattning som tf CFO den 1 juni 2022 och efterträder Dennis Legin som avslutar sitt interimsuppdrag den 3 juni.

För mer information, vänligen kontakta:

Hosni Teque-Omeirat, tf Verkställande direktör och koncernchef
Tel: +46 70-225 18 77
Email: [email protected]

Eniro Group AB (publ) är ett svenskt börsnoterat (Nasdaq Stockholm, ENRO) MarTech bolag med verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Eniro-koncernen har en årlig omsättning på cirka 840 MSEK och cirka 600 anställda med huvudkontor i Stockholm. Koncernens verksamhet bedrivs inom tre affärsområden. Affärsområdet Marketing Partner, som står för 70 procent av omsättningen, erbjuder mikro, små och medelstora företag ett helhetserbjudande av digitala marknadsföringstjänster med hjälp av såväl externa partnerskap som våra egna lokala sökmotorer. Affärsområdet Dynava erbjuder kundtjänst och svarsservice för större bolag i Norden samt nummerupplysningstjänster. Affärsområdet Venture består av succéappen Eniro På Sjön och andra tillväxtinitiativ inom koncernen.

 

 


Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Simone Fuchs Head of Legal & Sustainability [email protected]