ENIRO SÖKTRENDINDEX FEBRUARI 2016: RENOVERINGAR FORTFARANDE HETT TROTS MINSKAT ROT-AVDRAG

Februari i Sverige innebär fortsatta besök hos frisör, tandläkare och restauranger. Anläggningsarbeten och renoveringar är heta sökningar, liksom presentbutiker och porslin. Det visar Eniros söktrendindex för februari 2016.

Varje månad har Eniros digitala tjänster (sökningar via webb och mobil) cirka 10,5 miljoner unika besökare som gör omkring 20 miljoner sökningar. Nedanstående tabeller visar hur användare i Sverige sökte under februari månad 2016.

 

Tabellerna visar de sökord som har använts mest under månaden, de sökord som har ökat mest jämfört med föregående månad samt de företag och organisationer som har visats mest under månaden hos Eniro.se på webben och i mobilen (inkl mobilappar). Eniro söktrendindex för Sverige (riks) och respektive län finns på http://news.cision.com/se/eniro.

För mer information, vänligen kontakta:
Mattias Wedar, chef User & Customer Experience, 070-555 22 16, [email protected]
Bernd Schmitz, kommunikationschef, 070-931 40 50, [email protected]

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 1 900 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

Eniro_Pressmeddelande.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]