ENIRO ÖPPNAR FACEBOOK CONNECT MED KOPPLING TILL FÖRETAG

Eniro gör ytterligare förbättringar av sina onlinetjänster, eniro.se, krak.dk, gulesider.no, genom att öppna Facebook connect med koppling till information om företag. Högst upp till vänster på sajten kommer en ruta med information om företaget som vännen checkat in på liksom omdömen från Rejta, bilder och öppettider. 

Varje månad använder 4,8 miljoner användare tjänsterna i Norden.

-        När vi ger användaren nyttan att se var vänner och bekanta är incheckade ger vi samtidigt företagen ytterligare exponering genom att ge information om företagen, säger Mattias Wedar VD Eniro Sverige.

Eniro utvecklar löpande sina tjänster med fokus på lokalt sök genom alla kanaler, online, mobilt, voice och print.

För att nå sajterna i Norden:

 

www.eniro.se

 

www.krak.dk

 

www.gulesider.no

För mer information kontakta:

 

Christina Sjölund, presschef tel:  08-55331818

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden. Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden. Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har omkring 2 000 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.comtwitter.com/enirofacebook.com/eniro.

Bifogade filer

201602089842-1.pdf

Om Eniro Group

Eniro Group är ett nordiskt bolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring.

Webbplats
www.enirogroup.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Eniro Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ENRO ISIN-kod SE0011256312

IR-Kontakt

Johanna Engelbrekt Interim CFO [email protected]