Delta Minerals tecknar agentavtal med Peninsula Reach, Singapore

Delta Minerals (Delta Environmental Projects) tecknar agentavtal med Peninsula Reach, Singapore.

Peninsula Reach är en Singapore baserad agent verksam inom råvaror såsom byggmaterial, olja & gas och relaterade produkter. Bolaget har idag framgångsrika projekt i Sydostasien, särskilt i Indonesien och södra Kina.

Peninsula Reach har visat att de har mycket bra kontakter i södra Kina/HongKong, Indonesien och Singapore samt andra marknader i Sydostasien.

Delta Minerals anser att Peninsula Reach har goda möjligheter att sälja materialet i Aparri och från andra filippinska platser, som är under förhandling i den nära framtiden.

Bolagen kommer gemensamt att undersöka ytterligare affärsmöjligheter utöver befintliga produkter såsom cement/betongprodukter, kisel för solpaneler m.m.

Ägare och VD är Kenneth Ng med en omfattande finansiell erfarenhet och med framgångsrika affärsprojekt i Sydostasien.

I samband med avtalet med Peninsula Reach avslutar Delta Minerals sitt avtal med Chahaya.

- Vi är mycket glada att ha ett samarbetsavtal med Peninsula Reach, då detta ger goda förutsättningar för vår verksamhet i Sydostasien.

"Jag känner Kenneth Ng sen många år och har stor respekt för honom och hans goda förmåga att genomföra affärer i Sydostasien", säger Håkan Gustafsson.

2017-05-23

För ytterligare information, vänligen kontakta
Håkan Gustafsson, ordförande, [email protected], mobil + 46-70 268 00 35
Per Olsson, Investor Relations Manager, [email protected], mobil + 46-73 145 14 41.

Fakta om företaget
Delta Environmental Projects AB (Delta Minerals) är ett svenskt bolag med rättigheter att utöva miljöprojekt i Filippinerna med stöd från regionala och lokala myndigheter. Företagets mål är att börja sin verksamhet i flodmynningar nordvästra Filippinerna för utvinning av mineraler och sand.


Om Delta Minerals

Prenumerera

Få löpande information från Delta Minerals via e-post.

Handelsinformation

Marknad Gravitonlistan Kortnamn DEMI-B ISIN-kod SE0005620051