Coegin Pharma medverkar på Life Science Investor Konference i Köpenhamn den 12 juni 2024

Coegin Pharmas CFO Lars Bukhave Rasmussen medverkar på Life Science Investor Konference i Köpenhamn onsdagen den 12 juni 2024, kl. 15:20.

Life Science Investor Konference är ett fysiskt event som arrangeras av Økonomisk Ugebrev och vänder sig till investerare som är intresserade av life science. Eventet hålls på Symbion Fruebjergvej i Köpenhamn. Coegin Pharmas CFO Lars Bukhave Rasmussen kommer att presentera bolaget och svara på frågor kl. 15:20-15:50.

Evenemanget är kostnadsfritt, men platserna är begränsade, så föranmälan krävs via eventsidan: https://www.eventbrite.co.uk/e/life-science-investor-konference-den-12-juni-2024-tickets-912044277987

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jens Eriksson, vd
E-post: [email protected]
Telefon: +46 72 221 24 21

Om Coegin Pharma
Coegin Pharma är ett nordiskt bioteknikföretag med flera innovativa banbrytande läkemedelskandidater och dermakosmetiska produkter. Våra projekt har stor potential för behandling av patienter med allvarliga sjukdomar såsom cancer och hjärtinfarkt, samt för att förbättra livskvaliteten för personer med behov av kosmetiska produkter inom hårtillväxt. Strategin är att skapa värde genom att utveckla och kommersialisera dermakosmetiska produkter i partnerskap med framstående kommersiella aktörer och att tidigt lämna "first-in-class" läkemedelskandidater till större läkemedelsbolag. Coegin Pharma har tre etablerade portföljbolag genom Follicum AB, Reccura Therapeutics AS och Avexxin Oncology AS.

För mer information, vänligen besök www.coeginpharma.com.


Om Coegin Pharma

Webbplats
coeginpharma.com
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Coegin Pharma via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn COEGIN ISIN-kod SE0020357754

IR-Kontakt

Jens Eriksson vd [email protected]