Coegin Pharma AB:s aktier förväntas parallellnoteras på Boerse Stuttgart

NGM avser att ansöka om en parallellnotering av Coegin Pharma AB:s aktier på Boerse Stuttgart under andra kvartalet 2024.

Coegin Pharma AB är glada att kunna meddela att Nordic Growth Market NGM AB ("NGM") kommer att inleda ansökningsprocessen för en parallellnotering av Coegin Pharma AB:s aktier på Boerse Stuttgart under andra kvartalet 2024 som en del av NGM Reach-programmet. NGM Reach utnyttjar den primära noteringen i Sverige och gör aktier som primärt är noterade på NGM tillgängliga för tyska och europeiska investerare genom en parallellnotering på segmentet "Nordic Growth Market" på Boerse Stuttgart. Deltagande i NGM Reach kommer inte att medföra några betydande kostnader för Coegin Pharma AB.

Boerse Stuttgart Group är den sjätte största börsgruppen i Europa med mer än 2 miljoner noterade värdepapper. Den främsta drivkraften för parallellnoteringen är att Coegin Pharma når ett bredare nätverk av investerare via en verkligt europeisk noteringsplattform.

Citat från NGMs vice VD Anders Isakson: "Vårt erbjudande avseende parallellnotering ger en unik access till den europeiska kapitalmarknaden för nordiska tillväxtföretag. Vi är väldigt glada över att addera Coegin Pharma till vår grupp av parallellnoterade bolag på Boerse Stuttgart."

"Vi ser mycket fram emot att aktierna i Coegin Pharma AB når en bredare geografisk publik, samtidigt som vi fortsätter FOL005 förlanseringsaktiviteter inom stimulering av hårväxt.", säger Jens Eriksson, tf. vd för Coegin Pharma.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jens Eriksson, tillförordnad vd
E-post: [email protected]
Telefon: +46 72 221 24 21

Om Coegin Pharma
Coegin Pharma är ett nordiskt bioteknikföretag med flera innovativa banbrytande läkemedelskandidater och dermakosmetiska produkter. Våra projekt har stor potential för behandling av patienter med allvarliga sjukdomar såsom cancer och hjärt- och kärlsjukdomar samt för att förbättra livskvaliteten för personer med behov av kosmetiska produkter inom hårtillväxt. Strategin är att skapa värde genom att utveckla och kommersialisera dermakosmetiska produkter i partnerskap med framstående kommersiella aktörer och att tidigt lämna "first-in-class" läkemedelskandidater till större läkemedelsbolag. Coegin Pharma har tre etablerade portföljbolag genom Follicum AB, Reccura Therapeutics AS och Avexxin Oncology AS.

För mer information, vänligen besök www.coeginpharma.com.


Om Coegin Pharma

Webbplats
coeginpharma.com
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Coegin Pharma via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn COEGIN ISIN-kod SE0020357754

IR-Kontakt

Jens Eriksson vd [email protected]