Styrelsen för North Chemical beslutar om extra revision

Med anledning av en fastighetsaffär som dåvarande VD har genomfört har styrelsen i North Chemical beslutat att polisanmäla tidigare VD, som avgick på egen begäran i maj månad 2015. VD har inte genomfört fastighetsaffären för bolagets räkning men avser den fastighet som bolaget hyr för drivande av sin verksamhet. Fastighetsaffären påverkar bolagets hyreskostnader men inte i väsentlig omfattning.

På grund av detta initierar North Chemicals styrelse en extra revision av tidigare VDns förvaltning.

Rörvik 14 juli 2015

För ytterligare information, kontakta:
Tf. styrelseordförande Sten Norinder, mobil: + 46 70-380 55 08
Styrelseledamot och tf VD Sophie Persson, mobil: + 46 733-86 56 60

Om North Chemical
North Chemical AB (publ), 556792-0193 North Chemical är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med egen produktion och FoU i Rörvik. North Chemicals utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter proffs under egna varumärken som Snowclean och Strovels. Affärsområdet Private Label tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter i både flytande-, pulver- och tablettform för fordon, industri och hem.

North Chemical har 58 anställda och bolagets produkter säljs på cirka 15 marknader. Huvudkontoret ligger i Rörvik och ytterligare kontor finns i Alingsås, Kristianstad och Polen. North Chemical-aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, First North, och handlas under kortnamnet NOCH. Bolagets certified adviser är Redeye AB. För ytterligare info se www.northchemical.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22