Clemondo skriver samarbetsavtal med STHLM Biltjänster AB.

Clemondo har tecknat ett samarbetsavtal med STHLM Biltjänster AB om försäljning av fordonsrengöring från varumärket Lahega med fokus på deras växtbaserade sortiment Greenium.

STHLM Biltjänster hjälper till med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken samt mopedbilar. Deras välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med avancerad testteknik. En av STHLM Biltjänsters mest diskuterade frågor idag är miljöfrågan. De skall verka för att minimera egen och kunders miljöpåverkan så långt det är ekologiskt motiverat, tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt.

"Vi på STHLM Biltjänster ser fram emot samarbetet med Clemondo. För oss är det viktigt att välja en partner där man fokuserar på förtroende och samarbete och som vill bidra med mervärde till oss och våra kunder. De är en stor aktör inom fordonsrengöring där de är unika i sitt slag med att erbjuda växtbaserade produkter i form av deras fordonsserie Greenium. Vår ambition är att steg för steg välja en allt mer hållbar väg framåt, och där ser vi att Greenium kan ta oss framåt," säger Isak Sakkas, VD på STHLM Biltjänster AB.

"STHLM Biltjänster delar våra visioner om att minimera deras egen och kundernas miljöpåverkan så långt det är möjligt och därför är vi väldigt glada över det här samarbetet där vi tillsammans kan bidra till att ge kunderna ett mervärde och därmed också minska vår påverkan på miljön", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 13 april 2023

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22  
E-post: [email protected] 

Veronica Sköld, CSO
Telefon: 072-985 05 97
Epost: [email protected] 

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556031-2570. För ytterligare information se www.clemondo.se 


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22