CLEMONDO RÖR SIG VÄSTERUT GENOM AVTAL MED DMEDICAL AS I NORGE

Clemondo Group AB (publ) har skrivit avtal om försäljning av hygienprodukter inom varumärket Liv med DMedical AS i Norge.

DMedical är en betydande leverantör av vårdrelaterade produkter inom flera områden där hygienprodukter är ett av deras specialistområden. De erbjuder kostnadseffektiva produkter av hög kvalitet och jobbar varje dag för att öka kunskapen inom deras specialistområden för att kunna erbjuda sina kunder den bästa helhetslösningen.

"Vi på DMedical ställer höga krav på oss själva, men även på våra leverantörer vad gäller arbets- och miljöförhållanden, samhället och hållbarhet i stort. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera miljö-påverkan i vår verksamhet, men även genom de produkter vi levererar. Genom samarbetet med Clemondo kommer vi att kunna erbjuda kvalitativa produkter med fokus på hållbarhet", säger Mats H. Christiansen, Daglig Leder/Director

"Vi är väldigt glada och stolta över samarbetet med DMedical som innebär att våra hygienprodukter nu blir tillgängliga även för den norska marknaden.
 DMedical är en etablerad aktör med starka värderingar där vi tillsammans kan göra skillnad på riktigt ", säger Annelie Höggren, KAM Hygien. 

Helsingborg, 13 februari 2024

Jesper Svensson, CEO   
Telefon: 070-529 17 22  
E-post: [email protected]    

Jesper Friis-Jespersen, CFO
Telefon: 076-611 75 41
E-post: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ). Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se 


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22