CLEMONDO LANSERAR YTRENGÖRING SOM SKYDDAR MOT BAKTERIER I 24 TIMMAR

I maj lanserar Clemondo produkten Liv Des +24/7 - en ny typ av rengöringsmedel för alla ytor som snabbt och effektivt rengör och dödar bakterier och virus som Covid-19. Det unika med Liv Des +24/7 är att effekten på den rengjorda ytan varar i hela 24 timmar. Den nya städprodukten har tagits fram med fokus på människors ökade behov av trygga och rena offentliga miljöer.

"När samhället så småningom öppnas upp allt mer är det viktigt att vi alla kan känna oss trygga. Vi har vant oss vid ständig städning och desinficering av alla offentliga miljöer, vilket är högst nödvändigt men också väldigt tidskrävande. Med Liv Des +24/7 fyller vi ett stort behov i marknaden eftersom det ger ett optimalt skydd på alla rengjorda ytor i 24 timmar. Det är ovärderligt för alla caféer, gym, kontor, industrilokaler och bussar - egentligen alla offentliga miljöer där människor vill vistas", säger Eva Ärlebo, sälj- och marknadschef Clemondo.

Liv Des +24/7 är en effektiv städprodukt som både rengör och desinficerar - produkten dödar 99,9 % av alla bakterier snabbt och har en rengörande effekt som skyddar i 24 timmar. Den nya produkten kommer erbjudas som 750 milliliters sprayflaska samt 1 liters förpackning. Båda formaten kommer att säljas i 12-pack via utvalda återförsäljare från och med maj 2021.

Clemondo utvecklar ständigt nya lösningar för att säkerställa god hygien i alla miljöer och bidra till omställningen mot ett mer hållbart samhälle. Målsättningen är att arbeta nära kunderna och vara partners i deras hållbarhetsarbete genom att erbjuda produkter och kunskap som får dem att växa på ett miljövänligt och lönsamt sätt. Liv Des +24/7 är ännu ett exempel på detta.

Helsingborg, 16 april 2021

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Eva Ärlebo, Sales and Marketing Manager
Telefon: 073-143 30 36
E-post: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnen Corporate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22