Clemondo inleder samarbete med NKV kontorsvaror

Clemondo lanserade i det andra kvartalet Liv Des +24/7 - en helt ny typ av ytdesinfektion vars unika egenskaper underlättar återgången till det normala i samhället. Produkten som skyddar ytor mot bakterier och virus i upp till 24 timmar har tagits emot väl av marknaden - nyligen inleddes ett samarbete med NKV Kontorsvaror.

NKV Kontorsvaror är en av de ledande kontorsvaruhandlarna i Sverige - en helhetsleverantör som levererar allt som behövs till ett kontor, från möbler till hygien och städartiklar. Företaget har butiker och lager på åtta orter i Sverige. NKV Kontorsvaror väljer sina artiklar utifrån kriterier som miljö, kvalitet och funktion. De följer ständigt marknadens utveckling för att hålla sig ajour med kundernas önskemål.

"Clemondo är ett naturligt val för oss. Vi behöver komplettera vårt sortiment med Clemondos ytdesinfektionsmedel Liv Des+24/7, då den skyddar i hela 24 timmar. Detta är en produkt som är nödvändig ju fler människor som återigen börjar vistas allt mer på kontor. Liv Des +24/7 innebär att vi kan möta våra kunders behov med en kvalitativ och eftersökt produkt för människan och miljön. Vi ser framemot ett givande och långsiktigt samarbete med Clemondo", säger Per Pettersson, Inköpschef på NKV.

Liv Des +24/7 ytdesinfektion rengör och avdödar snabbt 99,9% av alla bakterier och flertalet virus (bland annat Coronavirus). Dessutom varar effekten i hela 24 timmar. Nu kan dina kunder/gäster känna sig trygga när de vistas hos er. Och ni spar tid som kan läggas på trevligare saker än ständig desinficering.

Fakta:

  • Skyddar i 24 h
  • Dödar 99,9% av alla bakterier, mögel och virus inkl Coronavirus snabbt
  • Effektiv rengörande effekt
  • Vattenbaserad
  • Etanolfri

Helsingborg, 30 augusti 2021

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Eva Ärlebo, Sales and Marketing Manager
Telefon: 073-143 30 36
Epost: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnens Corprate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193.

För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22