CLEMONDO TECKNAR AVTAL MED SWETEX STÄDPRODUKTER

Clemondo Group AB (publ) har ingått ett ettårigt ramavtal med städgrossisten Swetex Produkter AB om miljövänliga städ- och hygienprodukter från varumärket Liv. Värdet på avtalet uppskattas till 2 Mkr.

- Vi vill erbjuda de bästa professionella produkterna och tjänsterna till våra kunder som har höga krav på effektiv och miljövänlig städning. Clemondos breda sortiment av städ- och hygienprodukter från varumärket Liv är helt i linje med vår filosofi. Vi ser fram emot att introducera produkterna för vår breda och återkommande kundbas, säger Daniel Nykvist, VD för Swetex Produkter AB.

Swetex Städprodukter erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter inom professionell städning med målsättningen att vara kundernas långsiktiga partner som löser behovet av effektiv och miljövänlig städning. Swetex har städ- och hygienbutiker i Västerås, Borlänge, Gävle, Karlstad, Uppsala, Örebro och Linköping samt ett centrallager i Hallstahammar. Försäljning sker även via företagets egen webbshop Swetex.se. Företagets kunder är framförallt kommuner, landsting, städbolag, industriföretag, verkstadsföretag, statliga företag och organisationer.

Vi är glada över vårt samarbete med Swetex då ligger helt i linje med vår strategi att erbjuda miljövänliga produkter inom städ och hygien, säger Eva Ärlebo Affärsområdeschef på hygien och städ.

Helsingborg, 16 oktober 2020

För ytterligare information:

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Jesper Friis-Jespersen, CFO
Telefon: 076-611 75 41
E-post: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnen Corporate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22