CLEMONDO FLYTTAR TILL NYA LOKALER MED STÖRRE UTVECKLINGSLAB FÖR ATT SATSA ÄNNU MER PÅ HÅLLBAR UTVECKLING

Clemondo har sitt huvudkontor, fabrik och lager i Helsingborg. Sedan fem år tillbaka så har man även ett satellitkontor i Småland, närmare bestämt i Lammhult. Där finns vårt utvecklingslaboratorium, vår kundsupport, produktledning samt vår marknadsfunktion. Vecka 8-9 går flyttlasset från nuvarande lokaler till Lammhults äldsta byggnad, Herrgården.  

Flytten innebär större och bättre anpassade utrymmen för vårt utvecklingslaboratorium. Allt för att få bästa möjliga förutsättningar att utveckla framtidens rengöringsprodukter. Herrgården är en gammal anrik byggnad med utsikt över sjön Lammen. Detta innebär en kreativ och inspirerande miljö för personalen i Lammhult.

"Det känns helt fantastiskt att få flytta in i Lammhults Herrgård. Att i en historisk byggnad som Herrgården få arbeta för att vår planet ska få chans att överleva längre känns riktigt häftigt. Personalen i Lammhult ser väldigt mycket fram emot att få arbeta i denna vackra och kreativa miljö", säger Sara Kanstedt, Marknadsansvarig och Platsansvarig för kontoret i Lammhult.

"Att ha bästa möjliga förutsättningar för att utveckla framtidens hållbara produkter är avgörande för att lyckas i vårt omställningsarbete. Därför känns det helt rätt att flytta in i nya lokaler som gör detta möjligt. Att våra övriga funktioner i Lammhult dessutom får en kreativ och inspirerande arbetsmiljö känns riktigt bra", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 28 februari 2023

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]  

Sara Kanstedt, Marknadsansvarig
Telefon: 072-306 28 63
E-post: [email protected] 

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se 


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22