Cecilia Lager och Per Granath föreslås till Capacents styrelse

Cecilia Lager och Per Granath föreslås till Capacents styrelse. Capacent Holding AB (publ) har beslutat att föreslå årsstämman omval av styrelseordförande Håkan Erixon och ledamöterna Peo Lindholm och Joakim Hörwing. Lena Ridström har avböjt omval. Till nya ledamöter förslås Cecilia Lager och Per Granath.

- Jag är väldigt glad att vi kan föreslå Cecilia och Per som styrelseledamöter. De har mycket relevant erfarenhet och kommer att komplettera vår styrelse på ett bra sätt, Håkan Erixon.

Cecilia Lager
Cecilia Lager har mångårig erfarenhet från finanssektorn, strategisk utveckling och transformation samt marknad och kommunikation. Cecilia är idag främst verksam som styrelseledamot och har haft ledande befattningar på bland annat ABB, Sapa, SEB och Alecta. Hon är bland annat styrelseledamot i Elanders AB, Cinnober Financial Technology AB, Navigera AB (ordf), Intellecta och Altor Fund Manager AB.

Per Granath
Per Granath, var mellan åren 2006 och 2015 VD för Humana AB. Dessförinnan var Per VD för börsnoterade bolaget Intellecta. Tidigare har Per arbetat bl a med corporate finance på Handelsbanken inom Life Science och tjänstesektorerna och har varit vice VD på teknikkonsultföretaget Scandiaconsult (nuvarande Ramböll). Han är idag bland annat styrelseledamot i AB Salktennis (ordf), Humana AB och Svefa Holding AB. Per äger (genom bolag) 282 631 aktier i Capacent.

För mer information, vänligen kontakta:
Håkan Erixon, styrelseordförande
[email protected]
Telefon: +46 70 279 87 47

Kort om bolaget:
Capacent är ett nordiskt managementkonsultbolag, som driver förändring i syfte att förbättra företags lönsamhet och kassaflöde. Med ett brett tjänsteerbjudande och cirka 100 anställda på fyra kontor i Sverige och Finland har Capacent en stark position på den nordiska marknaden. Kännetecknande för Capacents verksamhet är starkt fokus på verkställande och resultat.

Certified Adviser: Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 (0)8 5030 1550 E-post: [email protected]


Om VIMAB GROUP

Webbplats
www.vimabgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från VIMAB GROUP via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn VIMAB ISIN-kod SE0007439633 Certified Adviser Mangold Fondkommission

IR-Kontakt

Anna Bonde IR-kontakt [email protected] 073-354 71 34