INVESTERING I RACEID

RaceID grundandes 2016 och är ett SaaS bolag som tillhandahåller ett ekosystem för motionslopp och motionsloppsdeltagare världen över. Navet är RaceID Community med över 120 000 medlemmar som är ihopkopplat med ett Event Management System som idag hjälper loppevenemang i över 40 länder med bland annat anmälan, tidtagning och kommunikation. Bolaget har som mål att ta en position som global marknadsledare i en bransch som har ett enormt behov av såväl konsolidering som digitalisering.

Bland bolagets kunder återfinns arrangörer av alla slag med allt ifrån det lilla backyardloppet till större loppevent som Tough Vikings OCR-event och världsserien inom extremtriathlon XTRI World Tour.

Investeringen görs av ett helägt dotterbolag till Athanase Innovation och uppgår till cirka 1% av förvaltat kapital och ägandet i RaceID är minde än 15%.

RaceID är perfekt positionerade när världen öppnar upp och motionsloppen startar igång igen. Dessutom tillkommer bolagets innovation med en virtuell loppmotor som blir ett perfekt komplement till både deltagare och arrangörer”, säger Björn Jeffery, tf VD i Athanase Innovation.

Jag är väldigt stolt över det vi åstadkommit hittills och att vi nu får möjlighet att tillsammans med Athanase Innovation ta nästa steg mot att bli en Global Champion. Det ska bli enormt spännande att göra denna resa tillsammans”, säger Erik Sjöbeck, VD och medgrundare av RaceID.

För ytterligare information om RaceID, vänligen se bolagets hemsida: www.raceid.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Björn Jeffery, tf VD
Telefon: +46 70 566 19 46

E-mail: [email protected]

 alternativt se Bolagets hemsida: www.athanaseinnovation.com.

 Athanase Innovation AB (publ):s aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, E-mail; [email protected], www.mangold.se.

Om Athanase Innovation

Athanase Innovation är en alternativ investeringsfirma med exponering mot såväl privata som publika aktiebolag. Kärnan i investeringsstrategin är att identifiera och aktivt förvalta teknikrelaterade tillgångar som drivs av trender inom automation, digitalisering och ”robotics”.


Om Athanase Innovation

Webbplats
athanaseinnovation.com
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Athanase Innovation via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ATIN ISIN-kod SE0018014060 Certified Adviser Mangold Fondkomission AB