REG

Annehem Fastigheter AB utser ny CFO

Den 15 november 2023 tillträder Adela Colakovic som ny Chief Financial Officer (CFO) för Annehem Fastigheter AB. Adela har sedan 2020 varit koncernredovisningschef och del av ledningsgruppen på Annehem. Hon tillträder sin nya tjänst i samband med att hon kommer tillbaka från föräldraledighet.

"Det gläder mig att Adela tar nästa steg i Bolaget. Hon har bred erfarenhet av ekonomi- och finansfrågor och känner bolaget väl. Hon kommer att vara betydelsefull för vår framtida utveckling. Jag är också nöjd med att vi har en god successionsplanering och samtidigt främjar kunskap och talangutveckling i Annehem", säger Monica Fallenius, vd på Annehem.

Nuvarande CFO Jan Egenäs går samtidigt över till en roll som senior ekonomisk rådgivare i Annehem fram till och med 30 april 2024.

"Jag vill samtidigt tacka Jan för hans insatser i och med noteringen av bolaget i december 2020 samt det arbete han bidragit med till att utveckla bolaget fram till idag", säger Monica Fallenius.

Stockholm 2023-09-04

För ytterligare information vänligen kontakta:
Monica Fallenius, vd

[email protected] 
Tel. +46 70 209 01 14

Om Annehem Fastigheter

Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 26 förvaltnings-fastigheter med ett värde om 4 343,3 Mkr och en uthyrbar yta om 198 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B och ingår sedan maj 2022 i Nasdaq Green Designation. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.


Om Annehem Fastigheter

Webbplats
www.annehem.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Annehem Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ANNE B ISIN-kod SE0015221684

IR-Kontakt

Monica Fallenius VD [email protected] +46(0)70-209 01 14