Absolent vinner ny OEM-affär för högkvalitativ filtrering av oljedimma

Absolent AB, dotterbolag till Absolent Air Care Group AB, har vunnit en ny affär med en av Tysklands mest erkända leverantörer av förstklassiga CNC-maskiner. Absolent AB kommer att leverera ett sortiment av anpassade, högkvalitativa filterenheter för oljedimma. Samarbetet gäller fram till början av år 2025. Inklusive den senaste ordern om 10 mkr som erhölls under förra veckan uppgår totalt ordervärde hittills under 2023 till cirka 23 mkr.

Produkten, anpassad efter vår kunds slutanvändare inom bilindustrin, har utvecklats i tätt samarbete med kunden. Systemet är konstruerat för lågt underhåll, låg energiförbrukning och en partikelreduktion om 99,95 %.

"Efter år av diskussioner och samarbete från projekt till projekt är vi väldigt stolta över att ha fördjupat vårt samarbete med denna kund för att hjälpa dem stärka deras erbjudande till slutanvändare. Vi delar många värderingar med kunden, däribland ett obevekligt fokus på att använda innovation och teknologi för att anpassa lösningar till slutkunder för att maximera deras avkastning på sin investering. Vi är tacksamma för det förtroende de ger oss och vi ser fram emot att fortsätta utvecklingen tillsammans". - säger Mattias Cleveson, VD Absolent AB.

Kontakt:

Axel Berntsson, VD och koncernchef

Karin Brossing Lundqvist, CFO

Tel: +46 (0) 510 48 40 00

E-mail: [email protected]

Absolent Air Care Group AB är listad på Nasdaq First North Growth Market.

Certified Adviser för Absolent Air Care Group AB är Erik Penser Bank AB.


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Carnegie Investment Bank