Infoland och Frontwalker ingår partnerskap. Nederländskt mjukvaruföretag och svenskt IT-konsultföretag stärker varandra med samarbete.

Infoland och Frontwalker annonserade idag att de har ingått ett strategiskt partnerskap. Genom detta ser de en förstärkning genom samarbete inom smarta mjukvaror och IT-konsultationstjänster. För Infoland innebär detta att de breddar sin internationella verksamhet till Sverige. För Frontwalkers del innebär detta en expandering av deras erbjudande med mjukvara för optimering av digitaliseringsprocesser. Infoland är en väletablerad mjukvaruleverantör med kontor i Nederländerna, Belgien. De utvecklar en standardplattform som är högst konfigurerbar. Deras mjukvara används varje dag av över 1.6 miljoner användare inom e-hälsa, logistik, tillverkning och inom den marina sektorn. Frontwalker är ett IT-konsultföretag som designar, levererar och implementerar strategiska och affärskritiska IT-projekt.

"Vi är två IT-företag som är besjälade med uppgiften att lösa digitala utmaningar. Jag tror fullt ut att vi genom detta partnerskap kan supportera svenska kunder och göra deras arbete enklare", säger Marieke Kessels - Habraken, CEO på Infoland. Kunder som får del av vårt gemensamma arbete kommer kunna dra stor nytta av båda företagens starka tekniska kompetens och förmåga. Kapaciteten att lösa utmaningar inom affär och IT ökar i och med detta partnerskap.

"Vi fann varandra i vår ambition att skapa långsiktiga relationer med våra fina kunder. Jag ser verkligen fram emot detta gemensamma initiativ där vi löpande kommer att kunna skapa mervärde", säger Nicklas Raask, VD/Koncernchef Frontwalker.

För mer information, vänligen kontakta:

Infoland BV Mark van Deudekom, Manager International Business +31(0)613177925 / [email protected]
Frontwalker Group AB Nicklas Raask, Chief Executive Officer +46(0)766-21 01 11 / [email protected]

Om Infoland

Infoland (Veldhoven, Nederländerna) skapar smarta mjukvarulösningar sedan 1998 som möjliggör för professionella individer och organisationer att lyckas. Mjukvaran Zenya, hjälper organisationer inom alla dess sektorer att säkerställa kvalité, säkerhet, risk och löpande förbättring. Snabb access till relevant information och en uppgraderad förmåga till att lära från misstag eller avvikelser, är bara några få av alla de fördelar som kommer användarorganisationen tillgodo. Infoland gör skillnad genom att skapa högkvalitativ och användarvänlig mjukvara och siktar mot att ge sina användare möjligheter till att få ut det mesta av sin arbetsdag, varje dag.

Om Frontwalker

Frontwalker (Stockholm, Sverige) är ett av tryggt IT-bolag i framkant med lång erfarenhet av att utveckla och förvalta digitala system. Vi arbetar främst inom system- och verksamhetsutveckling. Frontwalker startades 1996 och är ett helägt dotterbolag till den börsnoterade koncernen Xavi Solutions med ca 140 anställda fördelat på flera orter i Sverige.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541