Great Place to Work ™ utser Frontwalker Group till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 24 mars 2023

Xavi Solutions dotterbolag Frontwalker Group har blivit utsett av Great Place to Work® till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023 och rankas som nummer 14 inom medelstora organisationer.

- Vi är riktigt stolta över det här resultatet där vi nu uppnått Sveriges Bästa Arbetsplatser ett helt år tidigare än planerat. Vi har det senaste året arbetat aktivt och tillsammans med att förstärka det positiva och förbättra där vi sett potential. Glädjande också att se ökningar inom samtliga områden trots ett tufft omvärldsklimat, säger Nicklas Raask, VD Frontwalker Group.

Frontwalker tar för första gången plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och rankas som nummer 14 på listan över medelstora organisationer i kategorin 50-249 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning. Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, Trust Index™, som utförs av Great Place To Work®.

- Efter en noggrann granskning av Frontwalkers resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse Frontwalker till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023. Frontwalker är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Jeanette Bergvall, VD Great Place to Work®.

Frontwalker utmärker sig på listan med ökningar inom samtliga områden. Hela 92 procent av medarbetarna på Frontwalker upplever att Frontwalker är ett bra ställe att arbeta på, vilket i sig är en ökning med hela 14 procent från föregående år. Svarsfrekvensen uppgick till 94%. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Frontwalker.

- Vi försöker göra välden lite bättre varje dag och vår ambitionsnivå är hög i allt vi gör för såväl medarbetare, kunder, investerare som partners. Great Place To Work och Sveriges Bästa Arbetsplats är bra kvitton på detta på vår fortsatta förändringsresa. Det här priset tillskriver jag alla fantastiska medarbetare inom Frontwalker, avslutar Nicklas Raask.

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Raask

VD / Koncernchef Xavi Solutions

VD Frontwalker Group

[email protected]

Mobil +46 766 210 111 Växel +46 8 60 10 100

Jeanette Bergvall, VD Great Place To Work

[email protected]

Emma N Stara, marknadsansvarig Great Place To Work

[email protected]

Information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 24 mars 2023 kl 08:30 CEST.

Om Xavi Solutionnode AB (publ)

Xavi Solutionnode-koncernen, är noterad på NORDIC SME sedan 2017 och har till föremål att huvudsakligen investera i informationsteknologi, systemutveckling och IT support och service. Verksamheten bedrivs i huvudsak i självständiga dotterbolag, främst Frontwalker Group AB och Tavana IT AB. Frontwalker och Tavana erbjuder resurs- och kompetensförstärkning inom systemutvecklingsprocessens alla faser, helhetsåtaganden kring utveckling och förvaltning av stora kundspecifika IT-system samt för bemanning av IT-support. Koncernen har kontor i Malmö, Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall och sysselsätter ca 130 medarbetare.

Om Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023

Great Place to Work® har undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder, däribland Sverige. Sveriges Bästa Arbetsplatser bygger på resultatet från tusentals medarbetarenkäter i landet, där medarbetare konfidentiellt har utvärderat sina arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Sådant som Great Place To Works trettioåriga forskning visar är avgörande för att bygga riktigt bra arbetsplatser, som är lönsamma och gynnsamma för människor och samhällen. Respondenterna har tagit ställning till 61 påståenden som sammantaget mäter hur väl organisationerna presterar inom dessa avgörande områden. De 55 organisationer i Sverige som fått högst betyg rankas som Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och får använda benämningen under 12 månader.

Om Great Place to Work®

Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse. Great Place To Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle. Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place To Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter. Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541