Frontwalker får utmärkelse som ett Great Place to Work™ för andra året i rad

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 25 november 2022

Xavi Solutions dotterbolag Frontwalker har blivit Great Place to Work®-certifierade för andra året i rad.

Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Frontwalker. I år säger 96 % av de anställda att Frontwalker är ett bra ställe att arbeta på, vilket är en ökning med 25 procentenheter från föregående år. Svarsfrekvensen uppgick till 94 %. 

Great Place to Work® är världsledaren inom arbetsplatskultur och ger ledare och organisationer erkännande och verktyg för att skapa en konsekvent och överväldigande positiv medarbetarupplevelse, vilket främjar lönsamhet, ger mer engagerade medarbetare och ökar innovationsgraden. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett Great Place To Work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

- Frontwalker visar att en fantastisk företagskultur byggs över tid. De hade höga resultat redan förra året, och på ett år har de fortsatt ta stora kliv framåt när det gäller områden som vi vet påverkar medarbetarengagemang och lönsamhet. Vi ser bland annat att medarbetarna hyser stort förtroende för sina ledare, som upplevs ha en tydlig vision för organisationen och hur den ska nå dit, och medarbetarna upplever att de ges stort eget ansvar och får uppskattning för sitt arbete, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work.

- Vi är superstolta över det här resultatet. Vi har det senaste året arbetat aktivt med att förstärka det positiva och förbättra där vi sett potential. Glädjande då att se att vi ökar på samtliga områden och det rejält trots ett tufft omvärldsklimat. Vår ambitionsnivå är riktigt hög vad gäller allt vi gör för medarbetare, kunder, investerare, partners och att utses till ett Great Place To Work är ett bra kvitto på detta och är ett bra verktyg på vår förändringsresa, säger Nicklas Raask, vd för Frontwalker.

Om Frontwalker

Frontwalker är ett av tryggt IT-bolag i framkant med lång erfarenhet av att utveckla och förvalta digitala system. Vi arbetar främst inom system- och verksamhetsutveckling. Frontwalker startades 1996 och är ett helägt dotterbolag till den börsnoterade koncernen Xavi Solutions med ca 130 anställda fördelat på flera orter i Sverige.

Om Great Place to Work

Great Place To Work® är världsledaren inom arbetsplatskultur. Deras uppdrag är att hjälpa varje arbetsplats bli en bra plats för alla. De ger ledare och organisationer erkännande och verktyg för att skapa en konsekvent och överväldigande positiv medarbetarupplevelse, vilket främjar lönsamhet och förbättrar liv och samhällen. Great Place To Works erkännande är det mest eftertraktade och respekterade i världen när det kommer till att höja arbetsgivarvarumärken och attrahera rätt personer. Deras metodik och plattform gör det möjligt för organisationer att verkligen fånga, analysera, förstå och agera på alla medarbetares upplevelser.

Great Place To Works banbrytande forskning ger organisationer möjlighet att bygga kulturer där talanger stannar och som frigör potentialen hos varje medarbetare. Great Place To Work kopplar samman de djärvaste ledarna, idéerna och innovationerna för att skapa riktigt bra medarbetarupplevelser. Sedan 1992 har deras certifiering, Best Workplaces™-listor och globala benchmark blivit branschstandard, som bygger på data från mer än 100 miljoner anställda i 150 länder runt om i världen.

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Raask, VD / Koncernchef

[email protected]

Mobil +46 766 210 111

Växel +46 8 60 10 100

Information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 25 november 2022 kl 14:45 CEST.

Kort om Xavi Solutionnode AB (publ)                                                                                                                                                                                           

Xavi Solutionnode-koncernen, är noterad på NORDIC SME sedan 2017 och har till föremål att huvudsakligen investera i informationsteknologi, systemutveckling och IT support och service. Verksamheten bedrivs i huvudsak i självständiga dotterbolag, främst Frontwalker Group AB och Tavana IT AB.

Frontwalker och Tavana erbjuder resurs- och kompetensförstärkning inom systemutvecklingsprocessens alla faser, helhetsåtaganden kring utveckling och förvaltning av stora kundspecifika IT-system samt för bemanning av IT-support. Koncernen har kontor i Malmö, Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall och sysselsätter ca 130 medarbetare.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541