Tempest Security utökar sin verksamhet i Norrbotten

Tempest Security AB (publ.) dotterbolag Tempest Security Sverige AB har idag övertagit Väktarskolan VS AB:s åtaganden för kunder och medarbetare inom affärsområdet för auktoriserade bevakningstjänster och fastighetsjourer. Avtalen Tempest övertar är primärt i Luleå och Boden. Tempest Security övertar driften per idag, den 1 juli 2022.

Övertagandet berör inte Väktarskolans kärnverksamhet utbildning.

Den övertagna verksamheten kommer bidra med att stärka koncernens geografiska täckning i Norrbotten där Tempest idag har en närvaro i Luleå och får i och med detta även en bas i Boden. Tempest ser denna möjlighet att stärka närvaron i regionen som intressant då utvecklingen av det lokala näringslivet står inför många möjligheter framöver.

"Norrbotten är en viktig tillväxtregion för Tempest och vi ser att det finns många spännande möjligheter för oss i regionen. Att stärka vår närvaro där är en viktig del i vår kommande tillväxtresa i Sverige." säger Helena Skarle VD för Tempest Security.

"Jag välkomnar våra nya kunder och medarbetare till Tempest Security och ser med spänning fram emot möjligheten att expandera på denna intressanta geografiska marknad. Möjligheten som detta ger att växa i Norrbotten är mycket intressant och viktig för oss" kommenterar Anders Lundström, ansvarig för Tempest Security Sverige.

Då avtalen är av begränsad omfattning görs i nuläget inget estimat om vilken omsättning eller lönsamhet dessa kan ge.

Detta avtal i Norrbotten är ett ytterligare steg i Tempest Securitys expansion inom Sverige och utgör ett fundament för en fortsatt satsning på regionen.

För ytterligare information kontakta:
Helena Skarle, VD Tempest Security AB (publ)
[email protected]
070-351 23 99

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

 

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

 

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark. 2021 lanserade vi oss i USA


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60