Tempest Security tecknar om avtal gällande fem tingsrätter i Stockholm

Tempest Security AB (publ.) har, genom dotterbolaget Tempest Security Sverige AB, efter konkurrensutsättning tecknat om avtalet med Stockholms tingsrätt avseende fem tingsrätter i Stockholm.

Det nya avtalet startar den 1 juni och löper i två år samt innefattar option om ytterligare två år med en total omsättning för den fulla avtalsperioden om ca 19 MSEK.

Avtalet innefattar leverans av stationär bevakning, säkerhetskontrolltjänster och mobila tjänster såsom larmutryckning till Stockholms-, Södertörns-,
Solna-, Attunda- och Nacka tingsrätter.

Tempest Security har levererat säkerhetskontrolltjänster till dessa fem tingsrätter sedan 2015 och det nya avtalet innebär en viss utökning jämfört med det tidigare avtalet.

- Långsiktighet är ett grundläggande värdeord för vår verksamhet och att vi återigen får förtroendet att leverera säkerhetstjänster till tingsrätterna i Stockholm understryker och bekräftar vårt fokuserade arbete med att skapa långsiktiga och fruktbara samarbeten säger Peter Köhler, Senior Advisor, på Tempest Security Sverige.  

För ytterligare information kontakta:
Helena Skarle, vd Tempest Security AB (publ)
010-457 77 60

Anders Lundström, vd Tempest Security Sverige AB
0733 25 90 01

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60