Tempest Security tecknar flera bevakningsavtal

Tempest Security AB (publ.) har genom sitt dotterbolag Tempest Security Sverige AB tecknat tre intressanta avtal för bevakningsuppdrag i Stockholm och Göteborg som sammanlagt uppgår till cirka 9 miljoner kronor per år.

I Stockholm har ett större fastighetsbolag tecknat ett avtal med Tempest Security om bevakningstjänster vilket uppgår till 3,5 miljoner kronor årligen. Ytterligare ett avtal i Stockholmsregionen med en kund inom återvinning och avfallshantering beräknas omsätta drygt 2,5 miljoner kronor per år.

I Göteborg har ett avtal om bevakningstjänster tecknats med en statlig myndighet. Uppdraget beräknas omsätta 3 miljoner kronor per år.

Leverans på avtalen inleds till största delen under första kvartalet.

-Det är roligt att se att vi vinner ny mark och samtidigt får förnyat förtroende från våra existerande kunder. På Tempest är vi noggranna med kvalité och att kundanpassa våra lösningar vilket vi vet uppskattas på marknaden säger Anders Lundström, VD Tempest Security Sverige AB.

-Att vinna denna typ av avtal är glädjande för oss och ett bevis för den höga kvalitén vårt bevakningsbolag levererar. Dessa uppdrag skapar en bas och stabilitet i vår kundportfölj och erbjuder attraktiva möjligheter för våra medarbetare säger Helena Skarle, VD och Koncernchef i Tempest Security AB.

För ytterligare information kontakta:
Anders Lundström, VD Tempest Security Sverige AB
Anders.lundströ[email protected]

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.

Bifogade filer

PRM-kunder-20240108.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60