Tempest Security Sverige tecknar avtal med utländsk beskickning i Stockholm

Tempest Security AB (publ.) har genom sitt dotterbolag Tempest Security Sverige AB tecknat avtal om ett större bevakningsuppdrag för en utländsk beskickning i Stockholm. Uppdraget avser flera adresser i Stockholmsregionen.

Avtalet sträcker sig i fem år och avtalsvärdet uppskattas till cirka 14 miljoner kronor årligen. Det totala avtalsvärdet uppgår till 70 miljoner kronor. Leveransen inleds under januari 2024.

Tempest Security levererar säkerhet i form av såväl uniformerade bevakningstjänster och personskydd till ett 10-tal utländska representationer i Stockholm så som ambassader och internationella organisationer.

-Vi ser en ökad efterfrågan från ambassader och internationella organisationer något vi ser som ett kvalitetsbevis på det vi gör, att kombinera hög säkerhet med god service. Den diplomatiska kåren i Stockholm är liten och rykten om god leverans sprider sig fort säger Anders Lundström VD på Tempest Security Sverige. 

-I en tid av internationell oro ser vi att säkerhet och skydd för denna typ av objekt blir allt viktigare. Det är glädjande att Tempest Security blivit en av de ledande aktörerna i Stockholm för denna kategori av säkerhetsmedvetna kunder, säger Helena Skarle, VD och Koncernchef i Tempest Security.

För ytterligare information kontakta:
Anders Lundström, VD Tempest Security Sverige AB
Anders.lundströ[email protected]

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60