Tempest Security Sverige AB tilldelas ramavtal för bevaknings-, larmcentrals och skyddsvaktstjänster av Göteborgs Stad

Tempest Security Sverige AB, dotterbolag till Tempest Security AB (publ), har tilldelats tre ramavtal för bevaknings-, larmcentralstjänster respektive bevakning av civila skyddsobjekt av Göteborgs Stad.

Avtalen, som inte garanterar volymer till ett enskilt företag, har en gemensam takvolym om 700 MSEK under avtalsperioden. Avtalen ger möjlighet att delta i kommande avrop i konkurrens med övriga ramavtalsinnehavare, vilket Tempest Security inte tidigare har haft möjlighet till då vi är nya i detta avtal. Detta är en del av vår satsning på Göteborgsområdet och företagets strategi att expandera i västra Sverige.

"Vi är glada över att ha tilldelats dessa ramavtal med Göteborgs Stad. Vi ser fram emot att samarbeta med Göteborgs Stad och vara en aktiv partner i deras strävan att upprätthålla en trygg och säker miljö för invånare och anställda", säger Anders Lundström, VD för Tempest Security Sverige AB.

Dessa ramavtal stärker Tempest Securitys närvaro i Göteborgsregionen och öppnar upp möjligheter för företaget att växa på den västsvenska marknaden. Genom att erbjuda sina tjänster till Göteborgs Stad kan Tempest Security Sverige AB spela en viktig roll i att främja trygghet och säkerhet inom staden och dess omgivningar.

För ytterligare information kontakta:

Helena Skarle, vd Tempest Security AB (publ)
010-457 77 60

Anders Lundström, vd Tempest Security Sverige AB
073-325 90 01

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.

Bifogade filer

PRM-goteborg.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60