Tempest Security Sverige AB tecknar avtal för ett större bevakningsuppdrag i samhällsviktig verksamhet

Tempest Security AB (publ.) har genom sitt dotterbolag Tempest Security Sverige AB tecknat avtal för bevakningstjänster med en kund inom samhällsviktig verksamhet. Avtalsvärdet uppskattas till cirka 190 miljoner kronor över avtalets fulla tid (ink optionsår). Det årliga värdet uppskattas till 24-27 miljoner kronor. Avtalet innebär leveranser av skyddsvakter och väktare på flera orter i Sverige. 

- Detta är ytterligare ett kvitto på att Tempest Security är valet för kvalitetsmedvetna kunder med höga säkerhetskrav, säger Anders Lundström, VD Tempest Security Sverige.  

- Vi är stolta över att bidra till våra kunders säkerhet och ser ett fortsatt stort intresse för våra tjänster och lösningar hos samhällsviktiga kunder, säger Helena Skarle, koncernchef i Tempest Security AB. 

Leveransen beräknas starta under andra kvartalet 2024. 

På grund av branschens karaktär och omständigheter som rör kunden samt nationella säkerhetsintressen kommer ingen ytterligare information om denna beställning eller kunden att offentliggöras. 

För ytterligare information kontakta:
Helena Skarle, vd Tempest Security AB (publ)
Telefon 010-4577760

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.

Bifogade filer

PRM-kund-20231218.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60