Tempest Security blir den nya samarbetspartnern för bevakningstjänster vid Farsta Centrum

Från och med den 1 april 2024 tar Tempest Security AB (publ.) genom dotterbolaget Tempest Security Sverige AB över som leverantör av bevakningstjänster till Farsta Centrum.

Farsta Centrum ägs av Stadsrum Fastigheter som är ett svenskt onoterat fastighetsbolag som ägs av Keva, Alecta och HEA Property Holding. Stadsrum Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. Främst i stadskärnor och stadsdelscentrum.

- Farsta Centrum är en ny kund och ett nytt avtal för Tempest Security Sverige. De bästa bedömarna av vår leveransförmåga är våra kunder och våra medarbetare. Vid vår senaste kund- och medarbetarundersökning erhöll vi väldigt bra resultat som vi känner oss mycket stolta över, även om vi kontinuerligt fortsätter sträva efter att öka kundnöjdheten ytterligare. Vi ser det nya uppdraget som ännu ett bevis på våra mycket goda referenser och vår lyhördhet att förstå olika kunders behov. Vi ser fram emot att starta det nya uppdraget och samarbetet med Farsta Centrum, säger Janne Rastas, försäljningschef Tempest Security Sverige AB.

Farsta Centrum - en inkluderande, social och kommersiell mittpunkt i söderort. Farsta Centrum är så mycket mer än bara en handelsplats. Det är ett nav i vardagen för många människor för både umgänge, träning och shopping. I Farsta Centrum finns 150 butiker med allt från restauranger, gym, tandläkare, bibliotek och mycket mer.

- Tempest har väldigt goda referenser och en bred erfarenhet från liknande uppdrag. De har presenterat ett bra förslag och påvisat att de har en decentraliserad organisation där besluten fattas nära oss som beställare. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Tempest framöver, säger Hanna Strand, Marknadsområdeschef Farsta.

För ytterligare information kontakta:

Anders Lundström, vd Tempest Security Sverige AB
M: +46 73 325 90 01

Hanna Strand, Marknadsområdeschef Farsta
E: [email protected]

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.

Bifogade filer

PRM-Farsta.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60