Tempest Security AB tecknar avtal om 30 MSEK med Atrium Ljungberg

Tempest Security AB (publ) har idag ingått avtal med fastighetsbolaget Atrium Ljungberg om omfattande leveranser av bevaknings- och säkerhetstjänster till Sickla i Nacka i östra Stockholm. Avtalet sträcker sig initialt över tre år och beräknas ha ett värde av 30 miljoner kronor fördelat över avtalsperioden. Leverans enligt avtalet inleds 1 oktober 2019.

Sickla är navet i en ny del av Stockholm som växer med shopping, restauranger, kultur, lärande och internationella företag. Området har en lång historia som avspeglas i den omsorgsfullt renoverade industrifastigheterna. I Sickla hittar du ett brett handels- och nöjesutbud samt offentlig service vägg i vägg med ca 5 000 arbetsplatser. Området präglas av goda kommunikationer och kommer snart få sin egen tunnelbaneuppgång.

- Vi är stolta över att få bidra till säkerheten i ett expansivt och innovativt område som Sickla. Under avtalstiden kommer området i hög takt att utvecklas med ytterligare arbetsplatser, bostäder, handel och hotell, vilket vi är glada över att vara del av. Att vi vinner detta avtal visar på att vi är lyhörda och flexibla för kundernas önskemål, säger Andrew Spry, VD Tempest Security AB

2019-07-04

För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, VD
[email protected]
Tel. 072-454 14 30 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Tempest Security är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 juli kl 15:20 CET.

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan den 6 december 2017. Arctic Securities är Tempest Securitys Certified Advisor, email: [email protected], tel: +46 844 68 61 00.

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60