Tempest Security AB (publ) rekryterar Henrik Vikland som ny CFO

Tempest Security har anställt Henrik Vikland som CFO och ekonomichef för bolaget. Henrik kommer senast från en position som Group CFO för Oleter Group som bland annat äger Ocab i Sverige. Han har tidigare erfarenheter från bolag som Scandinavian Photo, GANT och ABB. Henrik har en MSc. i Business Economics & Administration från Uppsala universitet.

- Henrik har en gedigen erfarenhet som CFO från olika branscher och bolag, och även stor erfarenhet från att jobba med verksamheter som vuxit snabbt både organiskt och via förvärv. Henrik besitter de ledaregenskaper som krävs för att leda finansfunktionen inom Tempest Security under den stora tillväxtresa vi har framför oss. Jag är mycket glad att Henrik har valt att börja hos oss på Tempest, säger Helena Skarle, VD Tempest Security.

- Det känns väldigt bra och spännande att börja på Tempest och jag ser fram emot att vara med på den spännande tillväxt- och utvecklingsresa som bolaget har inlett. Det finns ett målinriktat driv i verksamheten och genom min erfarenhet och engagemang hoppas jag kunna bidra till att utveckla bolaget och att man uppnår sina strategiska målsättningar, säger Henrik Vikland.

 

Henrik Vikland tillträder tjänsten under oktober månad 2023.

Fram till Henriks tillträde tjänstgör interims CFO enligt vad tidigare kommunicerats.

För ytterligare information kontakta:
Helena Skarle, vd Tempest Security AB (publ)
010-4577760

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.

Bifogade filer

PRM-CFO-20230626.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60