Tempest Security AB (publ) erhåller tilldelningsbeslut från statlig myndighet.

Tempest Security AB (publ.) har idag genom dotterbolaget Tempest Security Sverige AB erhållit ett tilldelningsbeslut rörande leverans av bevaknings- och larmcentraltjänster till en statlig myndighet i Stockholm.

Avtalet kan vid fullt utnyttjande av optionsår uppgå till 4 år. Avtalets värde uppskattas till 12 MSEK under avtalsperioden vid fullt utnyttjande av optionsår.

Leverans planeras starta under fjärde kvartalet 2022.

Beskedet innebär att ett tilldelningsbeslut är fattat hos myndigheten men att det föreligger avtalsspärr om tio dagar enligt lagen om offentlig upphandling innan formellt avtal kan ingås.

För ytterligare information kontakta:
Helena Skarle, VD Tempest Security AB (publ)
[email protected]
070-3512399

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

 

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark. 2021 lanserade vi oss i USA.

Bifogade filer

prm-Statlig-myndighet.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60