REG

Tempest Security AB (publ.) byter likviditetsgarant till Carnegie Investment Bank AB

Tempest Security har avslutat uppdraget som likviditetsgarant med Erik Penser och har utsett Carnegie Investment Bank AB som ny likviditetsgarant för företagets aktier på Nasdaq First North Premier Growth Market. Arrangemanget följer ramverket för marknadsplatsens regler för likviditetsgaranter.

 I rollen som likviditetsgarant åtar sig Carnegie att kontinuerligt lämna priser för aktien Tempest Security i enlighet med de aktuella minimikraven för likviditetsgaranter som fastställs av Nasdaq. Syftet är att förbättra aktiens likviditet och minska skillnaden mellan köp- och säljpris.

 Carnegies uppdrag börjar den 30 november 2023.

För ytterligare information kontakta:

Henrik Vikland, CFO
[email protected]

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.

Bifogade filer

PRM-likviditet1.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60