Pure Positioning AB börjar handlas på beQuoteds OTC-lista

Pure Positioning AB börjar handlas på beQuoteds OTC-lista.

Pure Positioning AB kommer att OTC-handlas på beQuoteds OTC-lista med start den 2 september 2024.

Aktien är registrerad hos Euroclear med ISIN-kod SE0009696040. Den kommer att listas med kortnamnet PPAB på OTC-listan (www.otclistan.se). Det finns 320 000 000 emitterade aktier och valutan är SEK.

För att handla aktier kontaktar investeraren banken där den har sin värdepappersdepå. Banken kommer i sin tur att leta upp en annan investerare eller bank som är villig att göra affär. Om det är möjligt kan affären göras direkt annars annonseras intresset för övriga banker. Vid eventuell affär uppdateras värdepappersdepån. Observera att detta är en allmän beskrivning, varje bank har rutiner för hur de hjälper sina kunder.


Om Pure Positioning AB

Pure Positioning är en svensk teknikkoncern grundad 2016 som verkar genom sina helägda oberoende dotterbolag.

Koncernens dotterbolag erbjuder ledande produkter och specialistkompetens och verkar inom specifika tekniknischer i branscher som redan har ett stort fotavtryck och som kommer att växa kraftigt i framtiden. Pure Positionings strategi bygger på aktivt ägande, optimering av dotterbolagens verksamhet och tillväxt genom förvärv.

Styrelsen driver aktivt sin förvärvsmodell med fokus på teknologi- och energirelaterade möjligheter för att backa upp och utöka verksamheten i redan förvärvade dotterbolag. Bolaget äger för närvarande mjukvaruplattformar och flera patent, mjukvaru- och modelleringslösningar inom geoenergibranschen.

Styrelsen i Pure Positioning AB (publ)


Om Pure Positioning

Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Pure Positioning via e-post.

Handelsinformation

Marknad beQuoted inofficiella Kortnamn PPAB ISIN-kod SE0009696040