Papilly expanderar och rekryterar Peppe Ekmark som försäljningsdirektör

Som ett led i Papillys tillväxt och för att kunna möta det ökande intresset för bolagets tjänster rekryterar nu Papilly AB Peter (Peppe) Ekmark till den nyinrättade rollen som försäljningsdirektör.

Peppe Ekmark har tidigare bl.a. varit försäljningsdirektör på MTG Media och tidningen Metro.

- Papilly är i ett expansivt skede där allt fler inser den enorma potentialen i våra forskningsbaserade program och jag är både glad och stolt över att Peppe vill vara med på den resan, säger Erik Lissner, VD på Papilly AB. Peppe har en mycket imponerande meritlista inom försäljning, ledarskap och entreprenörskap och hans driv och stora erfarenhet kommer att vara ett viktigt tillskott i Papillys fortsatta expansion.

Peppe Ekmark är förväntansfull inför det nya uppdraget:

- Det känns både otroligt spännande och meningsfullt! Behovet är enormt och Papillys tjänst är unik där man förenar det senaste inom modern forskning och stressbehandling med digital teknik, säger Peppe Ekmark.

- Det är alldeles för många som mår dåligt av stress. Stress är dessutom oerhört kostsamt, på många sätt. Jag vet att arbetsgivare idag inser detta och därför letar efter något som kan hjälpa medarbetarna att minska stressen och må bättre. Stressprogrammet kan effektivt bidra till att rusta och stärka alla medarbetare och jag ser därför en mycket stor potential.

Om Peppe Ekmark

Peppe Ekmark har tidigare varit försäljningsdirektör på MTG Media och tidningen Metro. Idag driver han eget som föreläsare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling. Peppe har även varit VD på Smeraldo Consulting där han hjälpte kundföretagen att bygga upp eller förändra sina säljorganisationer.

Bland övriga meriter kan nämnas: Nominerad till "Årets Chef" av tidningen Chef, nominerad till priset "Best sales team" och "Employer of the year" i MTG koncernen, samt pris för årets säljorganisation på både Stockholm Media Week och av Dagens Media.

2016-10-26

För ytterligare information:
Erik Lissner, VD
Tel: 070-657 00 42
E-post: [email protected]

Informationen i denna rapport är sådan som Papilly AB, 556884-9920, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 26 oktober 2016 klockan 11:48 CEST.

Om Papilly

Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Papilly AB (publ)
Papilly är ett innovationsdrivet IT-och hälsoföretag som i samarbete med ledande forskare och experter från Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet utvecklar digitala tjänster som förebygger psykisk ohälsa. Bolagets vision är att genom vetenskapligt utprövade och lättillgängliga program minska stressrelaterad ohälsa på och utanför arbetet och därigenom förbättra människors välmående och livskvalitet.

Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49