REG

NORDEAS KUNDER FÅR TILLGÅNG TILL PAPILLY VIA MENIGA REWARDS

Papilly har anslutit sig till Meniga Rewards som är en digital kundplattform för Nordeas kunder. Det betyder att Nordeas ca 200 000 användare kommer att kunna köpa Papillys digitala Stressprogram till förmånliga villkor.

Banken Nordeas kunder har tillgång till en egen App med olika lojalitetserbjudanden som är personifierade, baserat på kundens egna konsumtionsvanor. Appen bygger på Meniga Rewards digitala plattform, som beskrivs som ett lojalitetssystem förmånligt för alla inblandade parter.

Från och med mitten av december kommer Papillys digitala Stressprogram att finnas tillgänglig i Nordeas App. Programmet kostar 1,495 SEK för de tre första månaderna, därefter 199 SEK per månad. Som Nordeas kund får man vid köp av Papillys Stressprogram en kontant återbetalning, en så kallad "cash back reward" på 500 SEK till sitt bankkonto.

-Människor idag konsumerar inte bara produkter utan även tjänster som bidrar till ökat välmående. Genom digitaliseringen har detta också blivit möjligt för fler människor. Eftersom Papilly nu lanserat en betalväxel kan vi också lättare erbjuda vårt program för privatpersoner. Att vara en del i Nordeas lojalitetserbjudande känns både spännande och hedrande, säger Papillys VD Maria Kullman.

För ytterligare information:

Maria Kullman, VD

[email protected]

Tel: 070-450 88 98

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49